Onpa pitkä aika siitä, kun viimeksi olen täällä blogissa kirjoittanut. Elämä on ollut niin hektistä. Kaikkeen ei yksinkertaisesti aika riitä.

Elämäni viime päivät ovat menneet (ja menevät edelleen) oman yrityksen pyörittämisessä. Nytkin mietin, että mihin aikaan päivästä tekisin hieman töitä. Kyllä pidin (tai ainakin kovasti koetin pitää) kaksi viikkoa lomaa. Miehen loma oli samaan aikaan ja vuokrattiin kesämökki kahdeksi viikoksi.

Tuosta vuokramökistä saatiin kipinää oman mökin hankintaan ja tehtiin projektisuunnitelma. Ja se kyllä näillä rahoilla on melko pitkäntähtäimen suunnitelma. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka voittaa lotosta tai saa sen Amerikan-perinnön. Joskin todennäköisyys molemmissa on olematon.
Tällä hetkellä suunnitelmaan kuuluu suunnittelua, haaveilua ja kokemusten keräämistä sukulaisilta ja tuttavilta. Kirpparilta hankin 5 eurolla kasan mökki- ja sisustuslehtiä (uutena ostettuna olisivat muuten maksaneet 260 euroa!), joista meinaan leikellä kuvia ja juttuja kansioon talteen tyyliin "tällaista meille ei koskaan tule" tai "tällaisen ehdottomasti haluaisin". Vuokramökiltäkin otettiin muistiin kaikki noiden kahden viikon aikana kertyneet mietteet. Oli hyvää ja huonoa ja todellakin-ei-koskaan-meille - juttuja. Netistä saa myös aika hyvin kirjanmerkillä muistiin hyviä juttuja omaan Meidän mökki -kansioon.

Tämä mökkihaaveilu ja -suunnittelu vievät todella hyvin ajatukset pois työstä. Ja kun ollaan mieheni kanssa kirpparilla kiertelijöitä, niin voimme ostaa jotain pientä jo nyt tulevalle mökillemme. Nytkin mies soitti torikirppikseltä, että löysi kaksi sinikukallista pullalautasta halvalla, johon sanoin heti, että "osta, osta pois!". Rahaa laitetaan sivuun sen mitä liikenee ja katsotaan vuoden parin päästä mikä on tilanne.

Sitä ennen istutaan parvekkeella ja nautitaan kahvista, ja leikitään että ollaan mökin terassilla. wink