No nyt se on sitten tehty eli kävin maistraatissa rekisteröimässä yritykseni. Sain tällä viikolla rahoituksen järjestykseen ja sitten eiku menoks. Sain y-tunnukseni jo, mutta kyllähän tuo viranomaiskäsittely perustamisilmoituksella kestää pari kolme viikkoa.

Lupailin paljastaa lisää rekisteröinnin jälkeen. Vielä en yrityksen nimeä paljasta, koska se saa vahvistuksen PHR:n käsittelyssä. Mutta toimiala on tilitoimistopalvelut. Mutta ei ihan tavallinen tilitoimisto vaan teen asunto-osakeyhtiöiden taloushallinto- ja toimistotöitä. Ja teen tätä sekä suoraan taloyhtiöille että esimerkiksi isännöintitoimistoille alihankintana. Lisäksi teen yleisiä toimistotöitä.

Nyt aika menee asiakashankinnan parissa, sekä kilpailluttaessa palveluja. Olen sopinut jo kirjanpidon, laitehankinnat ja nettisivuston tekemisen.

Aluksi toimin kotona, mutta jatkossa (sitten KUN yritys tuottaa paljon rahaa ) vuokraan toimistotilan itselleni.

Eli mikäli lukijani rakas tiedät asunto-osakeyhtiön, mikä tarvitsee uuden kirjanpitäjän (EN tee isännöintiä) niin ota yhteyttä jättämällä yhteystietosi kommenttiin. Tai kerro yrityksestäni kaverille tai vaikka parille kolmellekin. Kiitos!

Laitan tänne myöhemmin yrityksen omat yhteystiedot, kunhan rekisteröinti on käsitelty loppuun.