Katit ovat taas kerran ihan touhua täynnä, koska muuttolaatikoita on joka puolella ja tavaroita siirrellään. Kunpa tietäis mitä kissat ajattelevat tästä kaikesta. Välin ovat aivan innoissaan mukana touhussa ja toisaalta olen hieman havaitsevinani pelkoa myös.

Tämä muutto on hieman erilainen. Muutan nimittäin lapsuuskotiini mieheni kanssa. Asuin tässä kodissa 7-19-vuotiaana. Vanhempani jäivät asumaan siihen näihin päiviin saakka. Nyt kun isäni ei enää pärjää siellä yksin, siirtyy hän palveluasuntoon ja me muutetaan tilalle toistaiseksi. Asunto olisi täyden remontin tarpeessa, mutta teemme varmaan huoneen kerrallaan pikkuhiljaa remppaa varojen mukaan.

Huomenna asuntoon tulee siivousporukka putsaamaan pinttyneet pinnat ja sitten nähdään oikeastaan paremmin remonttitarpeetkin.  Olemme tyhjentäneet asuntoa pari viikkoa ja nyt tuntuu jo vähän että taidamme ehtiä tehdä tyhjennyksen ja siivouksen ajoissa (oma muutto sinne on reilun viikon päästä).

Saapa nähdä miten katit sopeutuvat uuteen kotiin. Ei tähän nykyisenkään muutto ollut kovin iso järkytys. Ekana iltana, kun muuttoäänet vaimenivat, kissat tulivat saunasta ulos tutkimaan paikkoja ja sitten nukuttiinkin ihan rauhassa seuraava yö. Eiköhän tämä mene ihan samaan tyyliin. Toivottavasti.