Varasin ensi viikolle (miehen loma kun alkoi tänään) Killen ja Remun eläinlääkärin. Paljon olis kateilla "korjattavaa". Killeltä katsotaan suu, korvat, kynnet, madotus piikkinä ja mahdollinen lääke piikkinä jos suussa on tulehdusta. Remu tulee parturoida ja samoin katsotaan suu, korvat, kynnet, madotus piikkinä ja rokotus sekä mahdollinen lääke piikkinä suun takia. Ja kukkaro taas kevenee kivasti. Mutta ei auta itkut markkinoilla. Olen ottanut kissat hoitaakseni ja nyt hoidan. Eetu saa käydä saman läpi, kun kukkaron pohjalle tulee taas rahhoo. Eetun suu ei varmaankaan ole tulehtunut (ei haise hengitys yhtä pahalle niin kuin muiden), mutta hammaskiveä sieltäkin poistetaan todennäköisesti.

Killeä ei enää rokoteta, kun kissa on jo 14-vuotias sisäkissa. Kysyin tämän eläinlääkäriltä. Rokote on kuulemma vanhan kissan elimistölle ennemmin rasite kuin apu. Ja kun on kyse sisäkissasta niin todennäköisyys että saisi flunssatartuntaa on pieni.

Tänään meillä oli hurjia petoja kämpässä. Remu otti kiinni pientä kovakuoriasta ja Eetu metsästi hyttystä. Mutta olipa vähän jotain tekemistä. Metsästäminen sai aikaan kaamean ruokahalun ja nyt molemmat nukkuvat (päivän kuumin hetki, +30C) makoisia unia.