No niin, tästä se uusi vuosi 2012 alkaa.

Lupauksia eikä tavoitteita ole sen kummemmin tehty, mutta kyllähän tavoitteita tulee olla. En vaan osaa kovinkaan monessa kohdin ajatella kuin viikon eteenpäin.

Nyt kun uuteen kotiin muutto on kesken, niin tässä ajattelen vain huonekalu kerrallaan sisustusta ja sen uusimista. Tämä siksi, että saisimme mieheni kanssa kodin, jossa olisi hyvä elää ja lasten perheet ja ystävät sopisivat poikkeamaan ja kissojen olisi hyvä elää kissanpäiviä.

Työni/yritykseni suhteen elän niin ikään viikon kerrallaan kuitenkin vähän pidemmälle ajatellen varsinkin rahan kanssa. Sitä kun ei vielä tule ovista ja ikkunoista.

Terveyteni suhteen olen kyllä pari tavoitetta asettanut nyt alkuvuodelle. Ennalta ehkäisevää tsekkausta pitää tehdä. Ja kävin taas rutiinitutkimuksissa muutenkin ja kaikki ok. Kuntoa voisi vähän kohottaa, jotta jaksaisi paremmin työskennellä ja leikkiä lastenlasten kanssa. Kissojen rokotuksetkin ja hammashuolto tulee hoitaa kuntoon alkuvuodesta.

Kesälomasuunnitelmia on tehtynä jo hieman. Varasin perheelleni kesämökin kahdeksi viikoksi. Toivon vaan kovasti paljon, että mökki on juuri sellainen, kuin esitteissä luvataan ja omistaja kertoi puhelimitse. Viime kesän tapainen retki lähisaareen (sisävesillä) on varmaan toinen retki kesällä ja voisi muutenkin tehdä sellaisia päivän retkiä vähän enemmän kuin viime vuonna.

Korttirintamalla on ollut minun puolelta melko hiljaista. Jospa nyt tänä vuonna saisi kortit järjestykseen ja keräilyn rajattua mieleiseksi. Ja korjattua minua häiritsevän seikan, eli sen että saisin lähetettyäkin kortteja enkä vaan vastaanottaisi niitä. Nöyrin anteeksipyyntöni tämän suhteen.

Ja sitten sitä omaa aikaa voisi myös vaalia. Jotain aivan omaa tekemistä ja sellaista, jossa mieli ja keho lepää. Onko ehdotuksia?