Kyllä tämä elämä on nyt kiireistä.

Oman yritykseni kanssa menee nyt todella hyvin. Ja peruspessimistisenä ihmisenä pieni pelko on, että kohta menee jotain totaalisesti pieleen. Asiakkaita on löytynyt ihan kivasti (lue: arkipäivät ovat täynnä työtä ja usein joudun ottamaan viikonlopun avuksi, että aika riittää tehdä kaiken mitä on luvannut). Ja aivan omalla aktiivisuudella eli suoraan olen kysellyt yrityksiltä työtä. Lisäksi yksi asiakas löysi minut keskustelupalstan kautta. Aika yllättävää. Mutta sitä ei koskaan tiedä, mistä sitä työtä saa.

Kesäloma (ne muutamat päivät, jotka saan kalenteriini varattua) on jo suunniteltu. Vuokrasimme kesämökin kahdeksi viikoksi ja siellä aiomme olla lasten perheiden kanssa vähän yhtaikaa ja vähän limittäin. Itse tehdään mieheni kanssa muutama päivän mittainen retki sieltä sukulaisten ja ystävien luo.

Lisäksi alkusyksyyn ollaan suunniteltu matkaa Belgiaan. Pojan poika asuu äitinsä uuden perheen kanssa siellä. Ihana nähdä poikaa ja koko muutakin perhettä. Nähdään muutoin kaksi kertaa vuodessa eli vuoden vaihteessa ja kesälomien aikaan. Onko kellään vinkkejä mitä kivaa Antwerpenistä löytyy?

Pääsiäinen on aivan ovella. Tänään on vähän lyhyempi työpäivä, jonka teen etänä kotona. Samalla siivoilen ja pesen pyykkiä. Huomenna tulevat tyttären pikkutytöt yökylään meille. Ja sunnuntaina tulee lounasvieraita. Eli maanantai jää ihan vapaaksi, taidan pitää pyjamapäivän. Se on päätetty!

Toivotan kaikille oikein hyviä pääsiäisen pyhiä ja rentoutukaa hyvät ystävät! Kohta tulee kesä!  smiley